Personvernerklæring
Personvern og behandling av personopplysninger er et viktig element i arbeidet til På Millimeter'n, og på denne siden kan du lese mer om dette.
Dine personopplysninger eier du selv og etter personopplysningsloven har rett til innsyn og adgang til å kreve retting av våre opplysninger. Vi selger ikke personopplysninger til tredjepart, og tar ikke vare på personopplysninger lengre enn nødvendig. Databehandler i På Millimeter'n er daglig leder.

Når du kontakter oss blir informasjonen du har oppgitt lagret for videre kommunikasjon. Vi benytter Google Analytics, via Google Tag Manager, for innsikt i adferden på vår nettside og for å gjøre kontinuerlige oppdateringer og forbedringer til siden. Google Analytics er satt opp med anonymisering av IP-adresse slik at den ikke skal kunne knyttes til enkeltpersoner. Bruk av remarketing skjer ikke på individ-nivå og det skal ikke være mulig å identifisere enkeltpersoner.
Hvis du har spørsmål angående vårt personvern eller bruk av Google Analytics, vennligst kontakt oss. Du kan lese mer om Google sin privacy policy her. På Millimeter'n er tilstede på Facebook. Med mindre annet er opplyst samler ikke vi inn opplysninger for lagring. Facebook har egen informasjon om hva de samler inn som du kan lese om her: Facebook Privacy Policy.
Dersom du har spørsmål om personopplysninger knyttet til deg, eller ønsker å gjøre bruk av dine rettigheter til retting, sperring, sletting, etc. etter personopplysningsloven, kan du kontakte oss.

På Millimeter'n har kontorer i Oslo. For å sende oss en beskjed eller spørsmål bruk vårt kontaktskjema. Vi vil svare deg så raskt som mulig.
KONTAKT OSS
På Millimeter'n AS
Ole Deviks vei 38
0668 Oslo
Telefon 22 72 73 34
Takk! Din melding er mottatt. Du hører fra oss snart.
Oisann! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.
Kontakt
Ta kontakt for en
uforpliktende befaring
Med vår brede erfaring i byggebransjen er vi gode på å finne smarte løsninger. Ta gjerne kontakt med oss om du vil diskutere et prosjekt eller få et tilbud etter en uforpliktende befaring.
På Millimeter'n AS
Ole Deviks vei 38
0668 Oslo
Telefon 95 85 37 79
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.